De Hoofdzaak 

Mindfulness,  Soul Body Fusion® en (wandel) coachingSoul Body Fusion®


Mensen blijven worstelen met problemen, zowel fysiek als mentaal, zonder ooit de fundamentele oorzaak er van te bevroeden: dat de band tussen lichaam en ziel verbroken is….. Het kost inspanning om je ziel op afstand te houden. Als je stopt met worstelen, gaat de weg naar de ziel vanzelf. 

                                                                                                                  Dr. Deepak Chopra  

Niet lekker in je vel zitten, een uitdrukking die we allemaal wel eens gebruiken. Maar wat wil deze uitdrukking werkelijk zeggen, heb je daar wel eens over na gedacht?

We hebben allemaal een prachtige ziel, maar soms lukt het niet om deze volledig in ons fysieke lichaam te integreren. We leven dan ons leven met de lichten half aan, niet in staat om de gezondheid, overvloed en het welzijn aan te trekken die ons geboorterecht zijn. De frequenties van onze ziel en die van ons lichaam zijn vaker niet dan wel op elkaar afgestemd. Met als gevolg dat we weerstand kunnen voelen tussen die twee, een regelrecht conflict ervaren of het gevoel hebben niet heel te zijn. Dit kan komen door gebeurtenissen uit het verleden, waardoor trauma’s, pijn, en verdriet zijn ontstaan. We strompelen voort zonder de kracht en de volledige aanwezigheid van onze ziel. We lijken de sleutel kwijt te zijn van de poort naar ons volledige potentieel.

Heb jij het gevoel dat je lichaam en geest niet op elkaar zijn afgestemd? Heb je het gevoel niet geaard te zijn? Weet je dat je eigenlijk een betere gezondheid of meer energie zou moeten hebben?  Maar weet je simpelweg niet waar te beginnen?

Dan is Soul Body Fusion® wat voor jou!

Stel je eens voor hoe het zou voelen als lichaam en ziel volledig zijn samengesmolten, heel zijn, zoals het de bedoeling is. Door de Soul Body Fusion® methode kunnen we ervaren echt in ons lichaam thuis te komen, onze verbinding met ons potentieel word levendiger en helderder. Wanneer we ons bewustzijn in ons lichaam brengen, straalt onze eigenheid uit in ons leven, onze relaties en onze omgeving. Een Fusion resulteert in sommige gevallen in een heling, maar het is veel meer dan een instrument voor genezing. Het zorgt er voor dat jij je kan ontplooien op alle niveaus. Het kan je meer begrip en wijsheid geven, meer zelfliefde, groei en energie. Door een sessie Soul Body Fusion® kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Het lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren zodat lichaam en geest weer in balans  komen.

We hebben biljoenen cellen in ons lichaam en ze reageren allemaal op trilling- licht, geluid, energie en liefde. De ziel is de hoogste trilling die we kunnen bevatten, wanneer lichaam en ziel samensmelten dan veranderen onze cellen. Dit moment is waar de magie verschijnt.  Soul Body Fusion® zet het lichaam op cellulair niveau weer op één lijn met het hoogst mogelijke licht, de veranderingen zijn permanent en oneindig want je ziel heeft geen grenzen.

Het is onmogelijk te voorspellen wat de impact is van Soul Body Fusion®, het is niet te voorzien welke geschenken er worden aangeboden, geen twee mensen zijn het zelfde. Het meest voorkomende gevoel is dat je cellen tintelen en zich openen. Wat er ook gebeurt, het is perfect, zelfs als je niets voelt. Het komt vaker voor dat er later in de week er een doorbraak is. Je kunt vertrouwen dat je ziel je intentie volgt om alle delen van jezelf te harmoniseren en af te stemmen op een hogere staat.

Soul Body Fusion® maakt het makkelijker om het unieke en schitterende wezen te zijn wie je bent. Hoe beter je ziel geïntegreerd is, des te beter je leven stroomt. 

 

Mogelijke ervaringen;

Rust, stilte

Golven van energie

Tinteling, bruisen

Warmte, zwaarte  

Gelukzaligheid, vrede met wat is

Oorsuizen, droge mond

Ongemak zoals pijntjes, boeren, misselijk, draaierig (ook dit is goed)

Openen of getintel derde oog

Tranen, verdriet, maar ook euforie

Wiegen, bewegen, lachen

Geaard, aanwezig zijn

Lichte druk rond het hoofd, ontspanning

Zelfvertrouwen, zelfliefde

Vrij en licht gevoel

Openen hart(chakra)

Een gevoel van thuiskomen


Een sessie duurt 2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie wordt je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld die je naar een hogere trilling brengt. Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn meer in je lichaam.

Een sessie Soul Body Fusion® kan online, telefonisch of in mijn praktijk plaatsvinden.

Met dank aan,
www.JonetteCrowley.com 

www.soulbodyfusion.nl
www.arnovandijk.nl